
Věděli jste že...
Červí sýr, původem z východoněmeckého Saska-Anhaltska, může někomu připadat jako připomínka dob dávno minulých. Technologie jeho přípravy pochází ze středověku, přičemž jeho výroba byla v Německu znovu oživena teprve nedávno. Tento pokrm je zřejmě jedním z nejbizarnějších, jaké lze ochutnat.
Červí sýr, původem z východoněmeckého Saska-Anhaltska, může někomu připadat jako připomínka dob dávno minulých. Technologie jeho přípravy pochází ze středověku, přičemž jeho výroba byla v Německu znovu oživena teprve nedávno. Tento pokrm je zřejmě jedním z nejbizarnějších, jaké lze ochutnat.

1. KUS KUS salát
2. Sloní žrádlo
3. Aljašská treska
4. Jitrocelový sirup
5. Buchtičky s krémem
6. Čokoládové muffiny
7. Jáhly se sýrem
8. Roláda z listového těsta
9. Trdelníky
10. Játrová paštika