Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Tuňáková omeleta Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 35 min

Typ přípravy: Smažení

Dobrota: Teplá, Slaná
Ingredience
  • balkánský sýr - 180 g
  • jarní cibulka - 8
  • olej - 2 lžíce
  • sůl - špetka
  • tuňák z konzervy - 200 g
  • vejce - 8 ks
Ingredience

Ve velké míse našlehejte vejce, poté přimíchejte salátové cibulky, nalámanou fetu nebo balkánský sýr a tuňáka. Ochutnejte a případně osolte (sýr bývá dost slaný!) a opepřete.<br /> Na teflonové pánvi rozpalte lžíci oleje. Nalijte na ni půlku směsi a nechte pět minut nerušeně opékat na nízkém plameni, dokud nebude téměř hotová. Omeletu pak dejte na tři až čtyři minuty pod rozpálený gril nebo pánev přikryjte poklicí. Stejně upečte zbytek směsi. Podávejte nakrájené na klínky.<br />
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =