Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Losos na citronovém pepři Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 30 min

Typ přípravy: Smažení

Dobrota: Teplá, Slaná
Ingredience
  • citron - 2
  • filety z lososa - 600 g
  • koření KOTÁNYI Citronový pepř -
  • olej na pečení -
  • sůl -
Ingredience

Filety z lososa omyjeme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 20 minut v chladu odležet. Stejně tak můžeme použít i očištěného a omytého lososa nakrájeného na "podkovy". Jednotlivé filety pak obalíme v KOTÁNYI Citronovém pepři a pečeme 3 - 5 minut po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi.<br /> Na pánvi pak rozehřejeme 50g másla, přidáme šťávu z půlky citronu a touto omáčkou přelijeme hotové steaky.<br /> Servírujeme s opečenými bramborami a osminkami citronu.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =
luca, 24. 3. 2012
zdravicko mam dotaz toto jidlo delam u zaverecne zkousky chtela bych se zeptat jak ste udelali ty mesicky a jak ste je vlastne udeali a kolik by byla gramaz s korením na dve porce dekuji