Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Křenová octová omáčka Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 30 min

Typ přípravy: Vaření

Dobrota: Studená, Slaná
Ingredience
  • cukr - 50 g
  • hovězí vývar nebo vývar z masoxu - 250 ml
  • křen strouhaný - 250 g
  • mletý bílý pepř - 1 g
  • ocet - 75 ml
  • sůl - 5 g
Ingredience

Jemně nastrouhaný křen spaříme pokud možno nemastným vývarem. Vychladlé osolíme, přidáme pepř a ochutíme cukrem a octem.<br /> <br /> Používáme ke zvěřině.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =