Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Kabanos trochu jinak Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 10 min

Typ přípravy: Chlazení

Dobrota: Studená, Slaná
Ingredience
  • kabanos nebo špekáček - 300 g
  • majonéza - 100 g
  • nálev - 1PL octa,2PL oleje(nejlépe olivového),1P
  • sterilované okurky - 2 ks (nebo jiná směs nakládané zeleniny)
  • velká cibule - 2 ks
Ingredience

Nejprve svaříme nálev a necháme ho vychladnout. Do mísy nakrájíme kabanos(špekáčky) buď na kolečka nebo na půlkolečka, přidáme nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky nebo nakládanou zeleninu, majonézu, vychladlý nálev a důkladně promícháme. Můžeme dochutit solí a mletým pepřem. Tato kabanosová chuťka je nejlepší až za plných 24 hodin, až se v ledničce náležitě rozleží.<br /> <br /> Doporučená příloha:<br /> Čerstvé pečivo.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =