Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Jahody v červeném víně Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 40 min

Typ přípravy: Chlazení

Dobrota: Studená, Sladká
Ingredience
  • beaujolais - 1/2 láhve (3,5 dl)
  • cukr - 3 PL
  • hrst mátových lístků -
  • jahody - 700 g
Ingredience

Jahody dejte do mísy, posypte je cukrem a polovinou mátových lístku. Nechte je marinovat ca. 30 minut. Jakmile zacnou poustet stávu nalejte na ne víno a posypte je zbytkem mátových lístku. Nechte stát asi 10 minut.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =