Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Hrušky plněné gorgonzolou Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 30 min

Typ přípravy: Chlazení

Dobrota: Studená, Sladká
Ingredience
  • citronová šťáva - 1 lžíce
  • gorgonzola - 65 g
  • hrušky - 4 ks
  • koktejlové višně - 8 ks
  • máslo - 20 g
  • sekané vlašské ořechy - 2 lžíce
Ingredience

Hrušky omyjeme, oloupeme a rozpůlíme, vyřízneme jádřinec a vydlabeme trochu dužiny. Rozpůlené hrušky lehce pokapeme zevnitř i zvnějšku citronovou šťávou. Spodní strany obalíme v nasekaných vlašských ořechách.<br /> Gorgonzolu rozmačkáme a s máslem umícháme do pěny. Sýrový krém pomocí cukrářského sáčku s hvězdicovitým zakončením nastříkáme dekorativně na hrušky. Každý kousek ozdobíme višní.<br /> Vychlazené hrušky podáváme jako zákusek.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =