Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Houbová polévka s pohankovým Tegralem Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 60 min

Typ přípravy: Vaření

Dobrota: Teplá, Slaná
Ingredience
  • kmín -
  • kořenová zelenina - 100 -150 g
  • petrželka -
  • pohankový tegral(v suchém stavu) - 50 g
  • středně velké brambory - 2
  • sůl -
  • sušené houby - větší hrst
  • žervé - 1
Ingredience

Sušené houby namočíme nebo použijeme houby čerstvé. Do vody vložíme rozkrájené brambory a rozkrájenou zeleninu. Po 5 minutách varu přidáme i houby a vaříme doměkka. Zeleninu vyjmeme, rozmixujeme a po zavaření Tegralu ji vrátíme zpět do polévky. Pohankový Tegral vaříme jen 3 - 4 minuty. Když je polévka hotová, osolíme ji, rozpustíme v ní žervé a přidáme trochu rozsekané petrželky.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =