Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Ďábelské soté Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 50 min

Typ přípravy: Smažení

Dobrota: Teplá, Slaná
Ingredience
  • kapary - 1 lžička
  • koření - KOTÁNYI Mlýnek Chillies papričky
  • máslo - 1 lžíce
  • olej na pečení -
  • ostrý kečup - 3 lžíce
  • roštěnec či svíčková - 600 g
  • škrobová moučka -
  • sterilované žampiony - 200 g
Ingredience

Připravené očištěné a umyté maso nakrájíme na nudličky, jemně okořeníme čerstvě mletými KOTÁNYI chilli papričkami s mořskou solí, poprášíme škrobovou moučkou a zprudka osmahneme za stálého míchání na pánvi. Přidáme lžíci másla, nakrájené sterilované žampiony a kečup. Krátce opečeme a nakonec přidáme připravené kapary. Servírujeme s rýží nebo bílým pečivem.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =