Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Ceviche (snadné) Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 40 min

Typ přípravy: Pečení

Dobrota: Teplá, Netradiční
Ingredience
  • hřebenatky - 500 g
  • kytičky čerstvého kopru posekaného - 1/2
  • limetová šťáva - 1 1/4 hrnku
  • pepř -
  • salátové okurky - 1/2 hadí, oloupané, rozkrojené napůl a n
  • sůl -
  • Tamari, nebo světlá sojová omáčka - 1 lžíce
  • velká cibule nakrájená na tenoučké plátky - 1/2
  • voda - 1 hrnek
  • žlutá paprika bez semeníku nakrájená nadrobno -
Ingredience

V nereaktivní míse smíchat vodu, limetovou šťávu, sójovou omáčku a cibuli.<br /> <br /> Přidat hřebenatky a marinovat je asi 30min.<br /> <br /> Přidat papriku, okurek, kopr, sůl a pepř. Lehce promíchat a podávat. <br /> <br /> TIP: Takto se může připravit mnoho jiných plodů moře a ryb. <br /> <br /> Doporučená příloha:<br /> Lehké listové saláty.<br />
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =