Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Avokádo a spol. Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 15 min

Typ přípravy: Chlazení

Dobrota: Studená, Netradiční
Ingredience
  • citronová šťáva -
  • kaviár(nemusí být pravý) -
  • lososová pasta -
  • malé konzervované krevety -
  • na másle opečený rohlík - 5 plátků
  • nakládaná loupaná pečená paprika - nakrájená na tenké proužky
  • pepř -
  • plátek bílého pórku rozebraný na části - 1
  • salát lollo rosso - 1 list
  • salát polníček - hrst lístků
  • sůl -
  • velký plod kapary se stonkem - 1
  • zralé avokádo - 1/2
Ingredience

Avokádo rozpůlíme a zbavíme pecky. List salátu vložíme pod širší část avokáda. Polníčkem dozdobíme okraje talíře. <br /> <br /> Opečené plátky rohlíku ozdobíme kaviárem, kouskem pórku a proužkem papriky.<br /> <br /> Avokádo posolíme a opepříme. Důlek, který zbyl po pecce, naplníme bohatě krevetkami a lehce vše zakápneme citrónovou šťávou.<br /> <br /> Avokádo dozdobíme lososovou pastou a kousky papriky. <br /> <br /> Vše by na talíři mělo lahodit oku. ;-)<br /> <br /> Doporučená příloha:<br /> dobré bílé suché víno (Neuburské, Ryzlink rýnský)
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =