Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Andaluské cocido Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 200 min

Typ přípravy: Vaření

Dobrota: Teplá, Slaná
Ingredience
  • brambory - 500 g
  • chleba -
  • cizrna - 500 g
  • cuketa - 100 g
  • klobása - 1
  • kmín -
  • ocet -
  • slanina - 150 g
  • slepice - 1/2
  • sůl -
  • uzené koleno - 1
  • velké rajče - 1
  • vepřová kýta - 500 g
  • zelené papriky - 1
Ingredience

Do velkého hrnce s vodou dáme vařit koleno, slaninu, slepici a vepřovou kýtu.Když je voda vlažná, přidáme předem namočenou cizrnu a vařínme na mírném ohni 3 hodiny. Pak přidáme brambory nakrájené na kostky, papriku a rajče( obě vcelku), klobásu a sůl.Po 20 minutách vaření vybereme papriku, rajče, kteé oloupeme a 3 lžíce cizrny. Všechno propasírujeme přes síto (nebo rozmixujeme), přidáme kmín, několik kapek octu a trocha vývaru. Směs vlijeme do hrnce a necháme projít varem.<br /> Nejlepší je nechat jídlo odležet do druhého dne, získá lepší chuť.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =