Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Aljašská treska Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 30 min

Typ přípravy: Smažení

Dobrota: Teplá, Netradiční
Ingredience
  • bujon -
  • chili papričky -
  • cukr -
  • Findus Filety - 1 balíček aljašské tresky 450 g
  • hlávkové zelí - 150 g
  • koriandr -
  • mražená zelenina - balíček Findus Wok Classic
  • olej - 1 lžíce
  • rajčata - 4
  • šalotka - 6
  • stroužky česneku - 2-3
Ingredience

Čili papričky rozřízneme, vybereme semínka a opláchneme. Nakrájíme je spolu s oloupanými stroužky česneku najemno. Rovněž hlávkové zelí pokrájíme na tenké proužky, zatímco omytá a očištěná rajčata nahrubo. V pánvi restujeme rajčata, rybu, čili papričky a česnek na střední teplotě osm minut. Rybu a rajčata vyjmeme a uložíme na vyhřátý talíř. Pánev zahřejeme na maximální teplotu, nalijeme olej a na něm restujeme hlávkové zelí dvě minuty. Přidáme i zeleninu Fundus Wok Classic, trochu cukru, koriandr a za stálého míchání restujeme pět minut. Na závěr zalijeme bujonem rozmíchaným ve 2 dl vody. Promícháme, prohřejeme a podáváme s rýží.
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =