Sladké dobroty

Teplé Teplé
Slané dobroty

Teplé Teplé
Netradiční dobroty

Teplé Teplé
Adžika Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Náhled
Doba přípravy: 20 min

Doba vaření: 240 min

Typ přípravy: Vaření

Dobrota: Studená, Slaná
Ingredience
  • česnek - 300 g
  • cibule - 1 kg
  • čili papriky - 10 ks
  • cukr - 1 hrnek
  • jablka - 1 kg
  • mrkev - 1 kg
  • ocet - 1 hrnek
  • olej - 1 hrnek
  • petrželová nať -
  • rajčata - 5 kg
  • sůl -
  • zelená paprika (nepálivá) - 1 kg
Ingredience

Zeleninu a jablka omýt a oloupat a papriky zbavit stopek a vnitřku. Vše pomlít na masovém mlýnku. Osolit podle chuti. Vše necháme povařit 3-4 hodiny. Ještě horkou Adžiku plníme do sterilovaných sklenic. Uzavřeme víčkem a obrátíme sklenice dnem nahoru. <br /> <br /> Doporučená příloha:<br /> Maso
Přidat komentář
Jméno: Oveření (vepište výsledek): dva krát dva =